Osim osnovnih paketa za poslovne korisnike nudimo Vam i pakete sa zajamčenim protokom podataka, koji su idealan izbor za sve kompanije koje imaju potrebu za pouzdanim i brzim pristupom Internetu, uz mogućnost slanja i primanja raznih sadržaja.
Razmjena informacija i ostvarivanje poslovnih transakcija uz maksimalnu zaštitu u svakom trenutku samo su mali dio podrške koja Vam je zajamčena.

 
 
 

 

 
 

Virtualne privatne mreže Vam omogućavaju olakšanu, brzu i efikasnu komunikaciju između središnjice i poslovnica, kao i potpunu kontrolu prostorno udaljenih poslovnih jedinica. Podaci koji se šalju preko VPN-a su u potpunosti izdvojeni i zaštićeni od ostatka prometa. VPN je moguće integrirati u već postojeće korisničke sustave u Vašem poduzeću. Osim povezivanja svih računala u jednu korporativnu mrežu, fleksibilnost prilikom širenja uspostavljenog sustava, VPN nudi visoku sigurnost, pouzdanost i kvalitetu sustava, te mogućnost kreiranja prema specifičnim zahtjevima i potrebama korisnika.

 

Vjerni i zadovoljni korisnici su najbolji pokazatelj kvalitete usluge.Naši stručni timovi su Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i potrebe. Našim poslovnim korisnicima nudimo 24-satnu podršku i individualne kontakte kako bismo Vam u svakom trenutku bili dostupni. Obratite nam se s povjerenjem. 

032 888 102
063 008 700
poslovni@cutuk.net

 

 

InfoSMS 063 386 286 - Poruke su generirane automatski od strane SMS servera i predstavljaju interventni način komuniciranja sa korisnikom. Ne odgovarajte na poruke!

 

 

© Copyright Ćutuk d.o.o. Žepče |  Development by MAGNET Studio