● O kompaniji
 
● Logo znak kompanije
 
● Uvjeti korištenja
 
Karijera
 
● Marketing
 
● Postanite partner
 
● Kontakti
 
 

Tvrtka Ćutuk d.o.o. je osnovana 1994. godine kao rezultat pružene prilike i tržišne potražnje za vrlo specifičnim uslugama. Tvrtka se od tada bavi razvojem aplikativnog softwarea kao i implementacijom i integracijom informacijsko-tehnoloških sustava, te uskoro postaje jedna od vodećih na tržištu u svojoj domeni poslovanja.

Od 2001. godine tvrtka implementira internet tehnologije i servise za druge poslovne subjekte. Godine 2007. se događa veliki iskorak u poslovanju tvrtke, te Ćutuk d.o.o. postaje pružatelj internet usluga i kroz kratko vrijeme širi pokrivenost svojim uslugama na sve veće gradove u BiH.

Godine razvoja i unapređivanja vlastitih proizvoda rezultirale su dobivanjem certifikata kvalitete ISO9001:2000 za kvalitetu tijekom 2006.godine.

Vođeni Politikom kvalitete, svi naši zaposleni stavljaju zahtjeve kupaca, nacionalne i međunarodne standarde kao primat kod kreiranja svih proizvoda i usluga koje tvrtka nudi. Sustav kvalitete se redovno i planski nadzire i unapređuje putem internih audita kvalitete, čime je zajamčeno poboljšanje sustava i održavanje razine zadovoljnih kupaca. S klijentima i dobavljačima smo uspostavili partnerske odnose, koji se stalno unapređuju.

 Povećanje socijalne sigurnosti, poboljšanje uvjeta rada, uspješan sustav motiviranja i nagrađivanja zaposlenih, prilike za stalno učenje i usavršavanje su rezultirali izrazitim zadovoljstvom naših zaposlenika, čime smo vrlo ponosni. Stručan, zadovoljan i predan zaposlenik je preduvjet za zadovoljnog korisnika, a zadovoljan korisnik je naš dugoročni cilj.
 

 

InfoSMS 063 386 286 - Poruke su generirane automatski od strane SMS servera i predstavljaju interventni način komuniciranja sa korisnikom. Ne odgovarajte na poruke!

 

 

© Copyright Ćutuk d.o.o. Žepče |  Development by MAGNET Studio