● O kompaniji
 
● Logo znak kompanije
 
● Uvjeti korištenja
 
Karijera
 
● Marketing
 
● Postanite partner
 
● Kontakti
 
 

Budi dio uspješnog tima!

 

Znanje, iskustvo, poseban angažman naših zaposlenika ključ su našeg uspjeha. Trudimo se da okupljamo mlade i  perspektivne kadrove, pune kreativnosti i želje za timskim radom.

Svjesni smo da dugoročan uspjeh kompanije ovisi o njezinoj sposobnosti privlačenja, zadržavanja i razvoja onih zaposlenika koji su sposobni osigurati trajni rast.

Od samog početka trudimo se svojim zaposlenicima obezbjediti ugodan i prijatan radni dan, te na svaki mogući način doprinjeti da im njihov posao kod nas bude samo ugodno provedeno radno vrijeme.

Uvijek se trudimo svojom brigom o radnicima biti korak ispred svih drugih poslodavaca!

 
Profil poželjnog kandidata!
Od naših kandidata tražimo puno, ali nas to čini posebnim. Postavili smo visoke kriterije na osnovu kojih biramo naš novi radni kadar. Osim toga što je potrebno da budete stručni u svojoj oblasti, od vas tražimo da budete:
  • fleksibilni
  • željni dokazivanja
  • spremni za rad u timu
  • sposobni za komunikaciju
  • poznavanje jednog stranog jezika
  • inovativni

Sa pravilno definiranim kriterijima za odabir novih radnika, održali smo kvalitet naših usluga na visokom nivou.

 
Prijavite se!
Trenutno je u firmi Ćutuk d.o.o. otvoren natječaj za popunjavanje više radnih mjesta. Za prijavu na natječaj je potrebno dostaviti životopis (EU CV), kopiju dokumenta o završenom stupnju obrazovanja sa ocjenama i kopiju osobne iskaznice osobno ili poštom na adresu: Ćutuk d.o.o., Ulica Anke Topić 20, Žepče, ili na mail: posao@cutuk.net. Više informacija na 032 888 102.

Puni tekst natječaja
 
 

InfoSMS 063 386 286 - Poruke su generirane automatski od strane SMS servera i predstavljaju interventni način komuniciranja sa korisnikom. Ne odgovarajte na poruke!

 

 

Copyright utuk d.o.o. epe |  Development by MAGNET Studio